CREARE SITE-URI DE PREZENTARE
Serviciile de web design sunt orientate pe crearea de site-uri de prezentare ce pun in valoare calitatile proiectelor dvs. Site-urile noastre folosesc tehnologii noi si diverse limbaje de programare, incarcarea acestora fiind foarte rapida de catre vizitator. Realizam:                •    site-uri de prezentare                        •    site-uri de complexitate medie cu interfata de administrare (CMS)                        •    site-uri de complexitate mare, gen portaluri sau magazine online Livram lucrarea cu optimzarea codului sursa pentru Google inclusa, in mod gratuit. Ai o afacere noua pe care doresti s-o promovezi online prin intermediul unui site web? Contacteaza-ne! La cerere, putem realiza si varianta mini a site-ului, cu redirectionare automata pentru dispozitive mobile (smartphones si tablete). Acesteia i se poate insera un buton de apelare directa gsm, astfel incat, atunci cand vizitatorul este pe site- ul mini, poate apasa butonul si va suna automat. Afla mai mult despre design aplicatii mobile:
Folosim toate caile de comunicare disponibile astfel incat sa putem economisi timp si benzina. Ne putem auzi si vedea si chiar puteti vedea ecranul nostru in timp ce lucram. In acest fel lucrarea iese exact asa cum doriti si puteti controla etapele si timpul total necesar finalizarii lucrarilor. Putem lucra online oriunde ai fi.
MAI BINE MAI REPEDE MAI AVANTAJOS
TOTUL SE FACE ONLINE, PRIN E-MAIL, SKYPE SAU WHATSAPP
creare web site
Skype Me™!
acasa    galerie lucrari    animatii flash    html5    grafica 3d    editare video    preturi    contact
creare web site de prezentare
Contact rapid: 0773.937.563
Untitled
creare site de prezentare Bucuresti web design
firma web design web design romania siteuri de prezentare realizare site de prezentare webdesign preturi webdesign creare site de prezentare web design