GRAFICA PENTRU TIPAR SI PRINT
Executam grafica pentru tipar: afise, flyer-e, pliante, brosuri, cataloage sau carti de vizita si livram lucrarea impecabil pentru tipar sau printer digital. Cele mai multe tipografii, din graba, nu sunt preocupate de calitatea lucrarii si tiparesc exact ceea ce le dati. Pregatirea pentru tipar a unei lucrari are mai multe etape importante cum ar fi: convertirea textului la curbe, convertirea imaginilor la cel putin 300 dpi in format de culoare CMYK, facuta prelungirea de fonta, pozitionarea marcilor de taiere, de big (indoitura) sau stanta si altele. O lucrare livrata perfect catre tipografie va iesi cu siguranta perfecta!
Folosim toate caile de comunicare disponibile astfel incat sa putem economisi timp si benzina. Ne putem auzi si vedea si chiar puteti vedea ecranul nostru in timp ce lucram. In acest fel lucrarea iese exact asa cum doriti si puteti controla etapele si timpul total necesar finalizarii lucrarilor. Putem lucra online oriunde ai fi.
MAI BINE MAI REPEDE MAI AVANTAJOS
TOTUL SE FACE ONLINE, PRIN E-MAIL, SKYPE SAU WHATSAPP
creatie grafica flyer-e
Skype Me™!
acasa    galerie lucrari    animatii flash    html5    grafica 3d    editare video    preturi    contact
design pentru tipar
Contact rapid: 0773.937.563
Untitled
creatie grafica flyere
design flyer creatie grafica design pliante brosuri design flye-re graphic design flyer tipografie flyere pliante tipografie pliante flyere